Bedrijfsfilms

Korte bedrijfsimpressiefilms voor op uw website, op beurzen en YouTube

BigRoot produceert bedrijfsfilmpjes voor uw bedrijf of van bepaalde projecten. Zo’n filmpje kan u bijvoorbeeld op uw website en/of op beurzen tonen.

Een filmpje laat de bezoeker van uw website / beursstand in korte tijd zien wat uw bedrijf doet en kan, en zorgt ervoor dat u een goede en betrouwbare indruk achterlaat bij potentiële klanten.

Mogelijke toepassingen van bedrijfsfilms:

  • Promotiefilms voor op uw website of op beurzen
  • Projectfilms om te laten zien wat uw bedrijf kan / aanbiedt
  • Instructiefilms voor uw personeel / klanten

U heeft de mogelijkheid om zelf foto’s, film (d.m.v. HD-camera) aan te leveren die BigRoot dan monteert. Hierdoor bespaart u kosten, waardoor BigRoot tegen een zeer scherp tarief kan werken. Het is uiteraard ook mogelijk om het filmen door BigRoot te laten uitvoeren.

Neem contact met ons op voor een offerte.

 

  • Wist u dat YouTube de – op Google na – meest gebruikte zoekmachine is op internet?
  • Is uw bedrijf vindbaar via YouTube?

Door de mogelijkheid om het bedrijfsfilmpje op Youtube te plaatsen wordt er op een vooruitstrevende manier ingespeeld op de uit Amerika overgekomen trend om naar bedrijven te searchen via Youtube i.p.v. Google. Bewegend beeld maakt immers sneller duidelijk waar uw bedrijf voor staat dan alleen maar foto’s en tekst. Hiermee kunt u uw website en bedrijf onderscheiden van de concurrentie.
Door de laagdrempeligheid (door bv de mogelijkheid om zelf materiaal aan te leveren) van de bedrijfsfilms geproduceerd door BigRoot is het nu ook voor kleine of beginnende bedrijven mogelijk om zich op een betaalbare manier van andere bedrijven te onderscheiden.

BigRoot maakt desgewenst gratis voor uw bedrijf een eigen YouTube-kanaal aan, waar de film op wordt geplaatst. Hierdoor wordt uw bedrijf ook vindbaar op YouTube, waardoor uw online-presence wordt vergroot.Maak een goede impressie van je bedrijf op Youtube en laat de juiste indruk achter.


Op deze pagina vindt u voorbeelden van bedrijfsfilms geproduceerd door BigRoot.

Reacties zijn gesloten.